Oregelbunden utkommande information ifrån FRO Svartlösa-Öknebo

Hej medlemmar i FRO Svartlösa-Ökneobo,

Nu är pandemirestriktionerna äntligen släppta och vi kan åter träffas som "normalt".

Onsdagsöppet på "Toppen"
Vi i Svartlösa-Öknebo träffas (åter) regelbundet på Toppvägen i Tumba, varje (helgfri) Onsdag mellan kl 19-21 (cirka).
Vi kommer att ha en städdag Lördagen den 14:e maj, vi börjar kl 10:00. Hinner vi så tänker vi även passa på att köra lite radio.
Vår säsongsavslutning med korvgrillning kommer att äga rum Onsdagen den 15:e Juni kl 19:00. Innan dess så håller styrelsen ett styrelsemöte.

Välkommen att besöka oss!

Sambandsuppdrag
FRO Stockholm har börjat få in lite sambandsuppdrag ( kallas även radioövningar). Som medlem i FRO kan du både träna dig i telefonering/samband samt hur man sköter till exempel "ljud", på ett samband. Sambandsuppdragen finns listade på Stockholms förbundets sida på FRO.se. Om du loggar in på FRO.se, så skall du automatiskt komma rätt. Välkommen med din intresse anmälan, hälsar "sambandsgruppen"

FRO.se
På vår nya webbplats (FRO.se), har Vi nu fått ett diskussionsforum samt en webbshop. Passa på och logga in och glöm inte att göra "dig synlig" och deltag i diskussionerna.

VoIP
VI inom FRO, pysslar inte bara med radio (i olika former), utan även med IP-telefoni (VoIP). Vår gamla IP-telefoniserver (VoIP) har fått nya uppdateringar samt även bytt sin fysiska plats.
Välkommen att (fortsätta att) ringa varandra.

Med FRO Hälsningar
Styrelsen FRO Svartlösa-Öknebo