Saknar DU Information ifrån FRO Svartlösa-Öknebo ?

Sedan förra hösten så gör informationsgruppen i FRO Svartlösa-Öknebo utskick med nyheter och inbjudningar till olika aktiviteter, men när vi skickar ut informationen märker vi att majoriteten av @fro.se -adresser rapporteras som felaktiga och systemet skickar inte ut något till dessa medlemmar.download

Ett sätt att komma till rätta med detta är att du registrerar en alternativ adress som du vill få information till genom att klicka på knappen nedan. Vi arbetar med att felsöka i vad det är som gör att @fro.se -adresser, som är e-post-alias, inte tillåter/släpper igenom våra utskick. Vi bedömer dock att den snabbaste och enklaste lösningen just nu är att vi inte skickar mail till alias-adresser, utan direkt till de riktiga e-post-adresserna. Klicka på länken nedan och bekräfta via länk i din epost. Glöm inte att kolla ibland skräpposten.

Prenumerera

Vi lagrar endast uppgifter om våra egna medlemmar och kommer att radera samtliga registreringar utan SL-nummer och medlemmar som registrerar från andra förbund. Vi kommer natruligtvis INTE att dela uppgifter med andra partner.