Frivilliga Radioorganisationen

FRO Svartlösa-Öknebo

Kontaktinformation

FRO Svartlösa-Öknebo
Ulf Westman
Hallundav 141
145 64 Norsborg
E-post: svartlosa-oknebo@fro.se

Om FRO Svartlösa-Öknebo

FRO Svartlösa-Öknebo är en del av FRO Stockholm. FRO Svartlösa bildades 1985, och har sitt säte i Tumba. FRO Svartlösa-Öknebo omfattar organisatoriskt områdena Huddinge, Botkyrka, Salem, Södertälje samt Nykvarns kommuner. Namnet Svartlösa härstammar ifrån Svartlösa härad, som var en historisk härad beläget på halvön Södertörn i de nordöstra delarna av Södermanland. Häradet omfattade de nutida kommunerna Botkyrka, Huddinge, Nacka, Salem samt de sydliga delarna av nuvarande Stockholm stad.

FRO Svartlösa-Ökenbo bildades genom ihopslagning av FRO Södertälje-Nykvarn samt FRO Svartlösa 2014. Namnet Öknebo är ett gammalt namn och det var ett härad i nordöstra Södermanland. Häradet omfattade större delen av nuvarande Södertälje och Nykvarns kommuner.


För dig som ännu inte är medlem.

Du kan söka om medlemskap på 2 sätt, Online eller så kan du skriva ut denna blankett  och fyll i den och skickar den via post till avdelningens adress som finns längst ner på vänster sida på denna sida.

 

Är du redan medlem

Medlemsavgiften för FRO Stockholm är för enskild medlem 335 kr och och för familjemedlemskap 490 kr år. Ungdommar (upp till 19år) betalar 90 kr. Vi vill ha in medlemsavgiften senast 3 månader efter ansökan och gärna fortare. Anledning är att du inte kan vara med i viss verksamhet utan att ha det försäkringsskydd medlemsavgiften ger.  För dej som redan är medlem så vill vi ha betalningen före den sista december. Utebliven betalning innebär att du avförs från medlemsregistret.   

 

Medlemsavgiften betalas till FRO Stockholms Plusgiro: 40 38 93-1. Glöm inte att ange personnummer och SL-nummmer när du betalar samt ange namn och SL-nummerpå samtliga familjemedlemmar betalningen avser.

 

Öppet Hus

Vi har normalt öppet Onsdagskvällarna från 19.00 till cirka 21.00. Viss aktivitet kan dock äga rum på andra tider. Vill du besöka oss så hittar du oss vid pilen på nedanstående karta. Ingång sker ifrån bortre gaveln (österut) av huset.
Vi finns på Toppvägen 24 Tumba 

Gamla (läs sedan tidigare medlemmar) och nya medlemmar är hjärtligt Välkommna !

 

Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära dig

Sök