Frivilliga Radioorganisationen

FRO Svartlösa-Öknebo

Kontaktinformation

FRO Svartlösa-Öknebo
Backlund
Häradsvägen 164
141 71 Segeltorp
E-post: svartlosa-oknebo@fro.se

Välkommen till FRO Svartlösa-Öknebo
En avdelning inom FRO Stockholm

FRO är en organisation för radio- och IT-kommunikationsintresserade av båda könen och i alla åldrar. Våra huvudsakliga uppgifter är att rekrytera och utbilda sambandspersonal för befattningar i hemvärnets staber och inom den civila katastrofberedskapen. Vi medverkar även med personal och utrustning vid andra tillfällen då ett bra samband kan behövas för att förhindra skada eller rädda och skydda liv.

FRO hjälper även till med säkerhets- och resultatrapportering vid tävlingar.

FRO Svartlosa-Öknebo är den lokala FRO avdelningen för dig söder om Stockholm.

Sommarstängt

Nu är sommaren här, i alla fall enligt kalendern. Det innebär att Vi har sommarstängt och inte har Öppet hus. Vi återgår till normal verksamhet i mitten av augusti. Det innebär inte att vi har helt stängt under sommaren. Viss aktivitet kan förekomma ändå. slappna av

Förbundsbladet FRO Stockholm

Nu har förbundsbladet nr 2 för 2017 utkommit. Du behöver av en PDF-läsare för att kunna läsa den. FB 2017 2Själva förbundsbladet kan du läsa genom att klicka här. Trevlig läsning hälsar Redaktörn.

SL0ZZF aktiv på SL-testen

FRO Svartlösa – Öknebo avser att deltaga i SL-testen, FRO:s egen amatörradiotest på 80 och 40 metersbanden. SL-testen äger rum lördagen den 13 maj.

S-Ö bladet våren 2017

Hej, har du inte fått S-Ö bladet (våren 2017) per epost, så finns den att läsa via denna länk. Screenshot 2En trevlig läsning hoppas Vi !

Vi ser att Vi saknar epost adresser till en del medlemmar, har du angivit rätt epost till FRO kansliet ?

Du kan själv anmäla ändring av dina uppgifter via
https://fro.se/anmal-adressandring.

E-post inställningar gör du via https://fro.se/min-profil/userdetails

Vi säljer eller vidarebefodrar inte din epost adress till 3:e part.

 

FRO Svartlösa-Öknebo på Huddingedagarna 2017

FRO Svartlösa - Öknebo kommer att vara med på Huddingedagarna, som även i år huddingeäger rum i Sjödalsparken lördagen den 20 maj mellan klockan 10-16. Under dagen är kommunens politiska partier på plats liksom flera kommunala verksamheter och många företag för att visa upp sina verksamheter. Det bjuds alltid på underhållning och många olika aktiviteter. Under lördagen blir det även loppmarknad i parken. Huddinge jazz och blues underhåller både på fredag och lördag. Mera information kommer senare, på vår webbplats http://svartlosa-oknebo.fro.se

 Varmt Välkommna att komma förbi !

 

Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära dig

Sök